The Perfect Moment

Een zinderende uitvoering

Met Radio Kootwijk Live werkte ronddekeukentafel aan de zinderende uitvoering The Perfect Moment in de Leeuwenberghkerk (28 maart 2013, Muziekcentrum Tivoli Vredenburg). Radio Kootwijk Live is een netwerk van musici en kunstenaars die op zoek zijn naar vernieuwende concertvormen en een actieve relatie met het publiek. Hierdoor is elke uitvoering een speciale en unieke ervaring voor zowel publiek als artiesten. Eerder al onderzochten we in LAB sessies in Kootwijk de rafelranden, overeenkomsten en interactie tussen muziek, zang, eten en gedrag.

Gezamenlijke drijfveren

Onze gezamenlijke drijfveren van waaruit we werken zijn interactie in proces, het openstaan voor onbekende ervaringen en processen, zintuigelijk uitlokken, experiment, creatief én praktisch toepasbaar en tot slot toegankelijk zijn.

Door middel van suggestie en het spelen met de betekenis van het laatste avondmaal, wilden wij de bezoekers laten nadenken over de intimiteit die je met eten kunt hebben.

Interdisciplinair

The Perfect Moment werd mogelijk gemaakt door Antje Lohse (zang), Marieke Franssen (fluit), Marieke Wenink (altviool), Miriam Overlach (harp), Mehmet Polat (ud), Marijn Korff de Gidts (slagwerk), Marije Nie (tap), Thomas Johannsen (stem/regie), Elze van den Akker (vormgeving/spel), Rinke Bartelink (licht), Hiekeien van den Herik (teksten/spel), ronddekeukentafel (smaakmakers), Niels Kingma, Fraser Stevens, Roos bekkenkamp (technische ondersteuning/spel).