Eigenheimers & Opperdoezers

Resultaatgericht samenwerken

Loopt de samenwerking in je team stroef? Zijn teambijeenkomsten vermoeiend? Nieuwe teamsamenstellingen? Denk je dat niet iedereen zich vrij uitspreekt? Zijn de doelstellingen niet duidelijk genoeg? Of denk je dat niet iedereen dezelfde belangen heeft?

Je wilt de samenwerking in je team onder de loep nemen. En je wilt investeren in die samenwerking om sneller en ook meer ontspannen je doelen te halen.

Ronddekeukentafel creëert een setting waarin mensen, taken en doelstellingen op een bijzondere manier bijeen worden gebracht. Hoge druk, reflectie en plezier leiden in één dag tot nieuwe inzichten. Tijdens deze dag start je team met een efficiëntere manier van resultaatgericht samenwerken.

Je gaat met je team koken voor elkaar. We delen het team op in twee groepen, de Eigenheimers en de Opperdoezers. Er is veel te doen. Taken moeten worden verdeeld en je wilt van elkaar weten wat ieders wensen zijn om – met de gegeven ingrediënten – een passende ervaring voor elkaar op te dienen. Er zijn reflecties met de teams op de taken en ondertussen tikt de kookwekker onverbiddelijk door…

Eigen leiderschap

… wat er gebeurt ligt in je eigen handen…

Het is een dag prettig, intensief en stretchend aan het werk (handen uit de mouwen) met reflectierondes op de twee taken die we centraal stellen:

  1. Actie: samenwerken aan een inhoudelijke ambitieuze doelstelling voor die middag.
  2. Reflectie: vragen, verkennen en ontdekken; hoe vul je jouw rol in? Wat zijn de patronen in het samenwerken en waarom? Welke helpen en welke belemmeren?

Door te werken aan deze twee taken komen vanzelf de overtuigingen van iedere deelnemer naar voren. Ieder krijgt zo zicht op zijn belemmerende en helpende overtuigingen bij samenwerking.

De ervaringen die je opdoet en de inzichten waar je je bewust van wordt, werken door in je alledaagse praktijk.

Prettig stretchen om met de groep de toekomst te verkennen!

Voor wie?

Deze kook werksessie is ontwikkeld voor teams die hun eigen leiderschap bij samenwerking onder de loep willen nemen. We werken in deze kook werksessie een hele werkdag met een groep vanaf 6 tot circa 12 personen in en rondom een goed geoutilleerde keuken met professionele ondersteuning.

Ronddekeukentafel werkt met een grote diversiteit opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Vaak werken we in groepen met managementteams, afdelingsteams, directies en bijvoorbeeld projectteams of deelnemers aan leergangen voor professionalisering.

Eén ding hebben ze gemeen: het zijn altijd mensen en organisaties die in verandering zijn of die verandering willen brengen. En die dat vernieuwend, met plezier en integer durven te ontwikkelen.

Een impact volle eyeopener op het gebied van samen werken.

Ronddekeukentafel ontwikkelt verander- en leermomenten met behulp van eten. We benaderen vraagstukken vanuit drie invalshoeken: de context van de opdrachtgever en de doelgroep, kennis van veranderkunde en breinleren, en natuurlijk eten, in de ruimste betekenis van het woord.

Het resultaat is een optimaal leerklimaat met ervaringen die de zintuigen raken, met als effect dat onze gasten nieuwe ‘gedachtesmaken’ ontwikkelen.

Trek gekregen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie en bijvoorbeeld een prijsindicatie.